این سیستم به وسیله یک هسته مرکزی کنترل میشود که به آن واحد کنترل ترمز ضد قفل یا ABS Control Unit گفته میشود.
واحد کنترل از سرعت گردش چرخ تشخیص میدهد که چرخ قفل شده است یا خیر. در صورتی که چرخ خودرو قفل شده باشد، دستور وارد عمل شدن سیستم ABS را صادر میکند و سوپاپ برگشتی آن به صورت متناوب باز و بسته میکند. در واقع واحد کنترل تعیین میکند که سیستم ضد قفل وارد عمل شود یا خیر.
در صورت خرابی یونیت ABS، چراغ زرد یا نارنجی رنگی در قسمت صفحه کیلومتر روشن میشود و به شما اخطار میدهد. البته روشن شدن این چراغ همیشه به معنای خراب شدن واحد کنترل نیست چون این قسمت به سختی دچار مشکل میشود. هنگامی که با این چراغ روشن مواجه شدید، ابتدا حسگر سرعت سنج یا فشار ترمز را بررسی کنید.
این قطعه گران قیمت است و در صورت خرابی باید هزینه زیادی را برای تعویض آن بپردازید.
این نسل کیا سراتو تی دی – Kia Cerato TD ( سراتو سایپا ۱۶۰۰ مونتاژ ) نسل دوم سراتو به شمار می رود. این نسل سراتو در سال ۲۰۰۹ معرفی و عرضه شد و تا سال ۲۰۱۳ تولید آن ادامه داشت. این خودرو در سال ۲۰۱۲ شامل تغییراتی در بخش فنی از جمله ارتقای جعبه دنده ۴ سرعته به ۶ سرعته ( در مدل های ۲ لیتری اتوماتیک ) همچنین به روز شدن برخی از امکانات رفاهی شد. به طور کلی سراتو با دو موتور ۱.۶ و ۲ لیتری با جعبه دنده های دستی و اتوماتیک در ایران عرضه شد. پس از ورود سراتوی نسل ۳ در سال ۲۰۱۴، تولید این خودرو توسط کمپانی کیا متوقف شد، اما شرکت سایپا با همکاری کیا اقدام به مونتاژ کیا سراتو با نام استعاری ” سراتو سایپا ” کرد و این خودرو را با اعمال برخی ارزانسازی ها عرضه کرد.